لیست کامل مطالب سایت
چت آنلاین

تاکسی های اینترنتی و حجاب مسافر

حاشیه های حجاب و تاکسی های اینترنتی

یکی از ویژگی های جوامع، مردم و انسان های توسعه نیافته، میزان درگیری اونها با حواشی بی اهمیت هست.

متاسفانه مردم و جامعه ما هم شدیدا درگیر همین حواشی بی ارزش و غیر مهم هستن.

ماجرای چند سال پیش اسنپ و حجاب یک مسافر که با عکس العمل راننده اسنپ مواجه شد، را حتما اطلاع دارید.

این اتفاق باعث آغاز بحث های مختلفی شد که یه عده ای خواستار تحریم اسنپ شدن و یه عده ای دیگه طرف راننده رو گرفتن و عده ی دیگری طرف خانوم مسافر.

آنچه در این ماجرا هیچوقت دیده نشد، مظلومیت اسنپ بود.

در حقیقت طرفداران هر دو سمت ماجرا، چه طرفداران دختر و چه طرفداران راننده، هیچکدام قضیه را از دید یک صاحب کسب و کار نگاه نکرده و صرفا انتظار این را داشته اند که اسنپ، بر مبنای عقاید آنها رفتار و حق را به یکی از طرفین بدهد.

عده ای از مردم جامعه، با هر انگیزه ای، طرفدار راننده اسنپ، و عده ی دیگری، با انگیزه ای دیگر، طرفدار دختر خانم ماجرای اسنپ هستند و اسنپ و هر کسب و کار دیگری که بجای اسنپ باشد مایل است هر دو طیف را راضی نگه دارد زیرا در غیر اینصورت بخشی از مشتریان خود را از دست خواهد داد.

اینکه از یک تاکسی آنلاین توقع داشته باشیم که برای دفاع از اعتقادات و سبک زندگی مورد نظر ما، گروه دیگری از مشتریانش را طرد یا ناراضی کند، یک انتظار بیهوده است.

اسنپ، تپسی، ماکسیم و ... همه تاکسی آنلاین هستند و نه کنشگران اجتماعی و مصلح زمان!

اگر شما طرفدار دختر ماجرای اسنپ و یک منتقد اجتماعی و مخالف حجاب اجباری هستید، باید بدانید که اسنپ و سایر تاکسی های آنلاین، حتی اگر مدیرانشان موافق نظر شما باشند، برای اینکه امکان فعالیت داشته باشند مجبور به رعایت قوانین کشور هستند.

اگر یک قانون بنظر شما بد یا اشتباه هست، اسنپ و امثالهم وظیفه و توان اصلاح آنرا ندارند.

کسب و کارهایی که بعد از مدت ها فعالیت و با وجود موفقیت طرح و رضایت بالای مردم از آنها، همچنان درگیر قوانین ابتدایی فعالیتشان بوده و مدام با وزارت کشور، تاکسیرانی، شهرداری و ... دچار چالش هستند و نتوانسته اند بطور کامل مشکلات خود را حل کنند، حتی بفرض که موافق نظر شما باشند، آیا توان ایستادگی در برابر قوانین دینی حاکم بر جامعه را دارند؟

توقع نداشته باشید که این تاکسی ها، کسب و کار موفق و میلیاردی خود را بواسطه مسائلی این چنین به خطر بیندازند.

اگر هم که شما طرفدار راننده ماجرای اسنپ و موافق نوع امر به معروف و نهی از منکر وی هستید، باید توجه داشته باشید که اسنپ جزء هیچکدام از سازمان ها و نهادهای متولی امر به معروف و راهنمائی و ارشاد مردم نیست.

از اسنپ توقع نداشته باشید که درصد بالایی از مشتریان خود را برای اجرای امر به معروف از دست بدهد.

فرض کنید شما صاحب یک سوپر مارکت در تهران بودید. آیا اگر مشتریان شما ضوابط اسلامی را رعایت نمیکردند شما آنها را نهی از منکر کرده یا به آنها جنس نمی فروختید؟

طبیعیست که شما همه ی تلاشتان را میکردید تا مشتریان بیشتری را جذب کنید. دقیقا کاری که اسنپ و تپسی و ماکسیم و سایر تاکسی های آنلاین انجام می دهند.

لطفا یک گزینه را انتخاب کنید